Свободен вход  за студенти обявиха шефовете на Марица (Пловдив за

...
Свободен вход  за студенти обявиха шефовете на Марица (Пловдив за
Коментари Харесай

И студентите гледат гратис Марица в Шампионска лига

Свободен вход  за студенти оповестиха шефовете на Марица (Пловдив за мача с румънския КСМ Търговище (Търговище) от Шампионската лига по волейбол за дами. Второто домакинство от груповата фаза на пловдивчанки ще е на 11 януари (сряда) от 18:00 часа в Колодрума.

От управата на " жълто-сините " уведомяват, че студентите би трябвало показват студентска брошура на влизане в залата. Припомняме, че по традиция за мачовете на Марицаа със свободен вход влизат учениците и пенсионерите.

Входът за пенсионерите, учениците и студентите ще се реализира през вход B2 на спортната зала.

Междувременно, тази седмица Марица (Пловдив) ще научи и къде ще се проведат полуфиналите за Купата на България. По стратегия финалният шампионат  град хазаин и по стратегия би трябвало да се организира на 21 и 22 януари.

Жребият за самите полуфинали бе изтегед по Коледа. По силата му маричанки ще играят против Славия (София), а в другия полуфинал ще се срещнат Казанлък Волей (Казанлък) и ЦСКА (София).

Припомняме, че Марица пази трофея си от предишния сезон и започва в шампионата с триумф в четвъртфиналите против Марица 2022 (Пловдив) с 3:0 гейма.

Пловдивчанки са носители седем пъти на трофея Купа България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР